Ideaal als promotie voor uw product, dienst, organisatie, …

 De herkenbaarheid vergroten.

 Mensen warm maken voor uw product, dienst, organisatie, …

Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

 Youtube

Uw video kan op Youtube HD geplaatst worden. Daarnaast is het ook mogelijk om deze via Facebook en andere Sociale Netwerksites te delen.

 SEO

Door video toe te voegen aan uw website kan u ook de rangschikking van uw website in Google verhogen.

Mobile Devices

De promotiefilm kan ook beschikbaar worden gesteld voor afspelen op de Ipad, Iphone, …

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Met een promotiefilm kan u een product of dienst op een leuke manier promoten. Zo kan er bv. ook een fictief scenario gemaakt worden (soort van kortfilm) om uw producten, diensten of organisatie te promoten. U kan zo met een promotiefilm ook een nieuw product/ dienst aankondigen en hiermee de herkenbaarheid hiervan vergroten. Door de promotiefilm toe te voegen aan uw website kan u ook de rangschikking van uw site in Google verhogen.

Wij helpen u dan ook graag bij het creëren van een leuke promotiefilm die perfect binnen uw budget valt en die zijn doelstellingen haalt!

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

BEDRIJFSFILMS – PROMOTIEFILMS – RECLAMESPOTS – PRODUCTVIDEO’S – …