Vertrouwen winnen bij klanten, reclame voor een product maken, uw bedrijfsimago voorstellen, promotie voor uw organisatie, …

Video biedt tal van mogelijkheden; en dankzij Sociale Media is uw video snel te verspreiden en kan hij een groot publiek bereiken.

Cinehouse denkt dan ook graag met u mee en vertaalt uw bedrijf, product of dienst in beelden. Dit in samenwerking met een netwerk van professionele regisseurs, cameramannen, voice-overs, … Wij bieden zowel low-budget als high-end oplossingen voor KMO’s, multinationals, overheden of organisaties.

Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die wij aanbieden. Vraag ook gerust naar andere oplossingen op uw maat, de mogelijkheden zijn oneindig.

Een aantal referenties:

Waarom gebruik maken van video?

Video heeft als grote voordeel dat het de kijkers meteen aanspreekt in tegenstelling tot bv. een advertentie in een magazine en het ook langer bijblijft. Video kan een krachtig medium zijn in uw marketingplan.

Enkele voorbeelden:


Bedrijfsfilm / imagefilm

Bedrijfsfilm:

De bedrijfsfilm vertelt de werking van uw bedrijf, wat uw bedrijf doet en ook waar het voor staat. Deze wordt op een korte maar krachtige manier weergegeven en duurt meestal tussen 2 en 5 minuten.


Imagofilm

Imagofilm:

De imago-film is een variant op de bedrijfsfilm, enkel gaat u hier uw imago naar voor brengen en dit op een creatieve manier vertaald in een visueel plaatje. Deze bevinden zich meestal in een hoger budget aangezien er met meer middelen wordt gewerkt, bv. helikoptershots, animaties, acteurs/ figuratie, …


Productvideo

Product-video:

In de product-video kunnen uw klanten kennis maken met een product. Wat zijn de mogelijkheden ervan en waarom moeten ze juist dat product kopen?


Instructievideo

Instructie-video:

In de instructie-video legt u uit hoe men een bepaald product in elkaar moet steken, hoe het moet gebruikt worden, …


Promotiefilm

Promotiefilm:

U wilt uw organisatie, gemeente, … in het daglicht stellen? Dan is wellicht de promotiefilm hiervoor ideaal!


Reclamespot

Reclamespot:

Indien u een breed publiek wilt aanspreken is een reclamespot misschien ideaal. Wij maken reclamespots voor regionale, nationale TV en bioscoop.

Faciliteiten

Cinehouse investeert regelmatig. Al onze projecten worden met professioneel hoogwaardig materiaal opgenomen.
Hiernaast kunnen wij u van dienst zijn in facilitaire diensten voor uw opnamen en beschikken wij over de nodige postproductie-faciliteiten.

Doel

Video/ film is onze passie en vanuit deze passie willen wij u graag helpen bij het creëren van Audiovisuele Content waar uw bedrijf, organisatie, producten, diensten, … op een originele manier naar voor komt!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Privacy PolicyCookie Policy