Bedrijfsfilms – Imagofilms met impact!
Call-to-action.

 Laat zien hoe een bepaald product gevormd wordt met een productiefilm.

 Uw visie en waarden samengevat in een krachtige imago-film.

 Te gebruiken voor diverse doeleinden.
 

Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

 Website

De bedrijfsfilm kan op uw website geplaatst worden via Youtube, Vimeo of uw eigen hosting.

 Gewenst formaat

De bedrijfsfilm kan worden afgeleverd op DVD, Blu-ray, USB of elk ander gewenst formaat.

Mobile Devices

Onze bedrijfsfilms spelen ook perfect af op mobiele apparaten zoals op een Smartphone en tablet.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Aan welk soort bedrijfsfilm denkt u?:

 

-De imago-film:

Een imago-film zet de uitstraling van uw firma extra kracht bij. De visie en waarden van uw bedrijf samengevat in een krachtige film die indruk maakt. Een imago-film wordt steeds gemaakt op basis van een scenario. Afhankelijk van het budget zijn er zeer veel mogelijkheden: 3D animaties, motion graphics (grafische effecten), voice-over, steadicam, heli-shots (cineflex), … Het zijn dikwijls die extra’s die een film ook die extra punch geven.

-De productie-film:

Met een productie-film kan u uw productieproces laten zien zodat klanten een indruk krijgen hoe een bepaald product tot stand komt. Het grote voordeel hiervan is dat u niet altijd rondleidingen doorheen uw bedrijf moet geven. Deze zijn misschien ook niet altijd mogelijk.

Denk vooraf goed na over welk soort bedrijfsfilm u wilt maken. Wilt u een productiefilm die dient om uw klant te laten zien hoe zijn product tot stand komt? Of wilt u liever een imago-film maken die het imago en sterkte van het bedrijf naar voren brengt? Ook kan u best vooraf nadenken welk budget u ongeveer voor ogen heeft. Wij kunnen standaardproducties aanbieden tegen aantrekkelijke budgetten. Echter adviseren wij wel sterk indien het budget het toelaat om extra’s zoals belichting en een dolly toe te voegen aangezien dit een film naar een hoger niveau tilt. Wij adviseren u dan ook graag welke film voor u geschikt is en wat de mogelijkheden zijn die binnen uw budget vallen.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Een bedrijfsfilm kan op verschillende manieren gemaakt worden:

 Het kan een verhaal zijn door middel van acteurs dat de doelstellingen van uw firma weergeeft.

 Het kan een vlotte montage van uw productieproces (productie-film) met een eventuele voice-over worden.

 De geschiedenis van uw bedrijf weergeven in een documentaire stijl.

… Zoals u ziet zijn er zéér véél mogelijkheden! Wij maken van iedere bedrijfsfilm steeds opnieuw een originele film.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

7 tips voor het maken van een bedrijfsfilm:

  1. Maak een bedrijfsfilm niet te lang: de ideale lengte voor online gebruik is max. 2 minuten. Voor andere doeleinden kan deze iets langer zijn.
  2. Denk goed na over wat u wil, wij helpen je hier graag bij.
  3. Probeer niet alles te tonen: het heeft géén zin om elke bedrijfsunit te tonen. Hierdoor wordt de film langdradig. Focus je enkel op de sterkste punten van je bedrijf.
  4. Een dynamische film trekt direct de aandacht, maak daarom gebruik van een kleine camerakranen, dolly’s, steadycam of helikopter-shots als je een groter budget hebt.
  5. Kijk vooraf of je een voice-over wil toevoegen. Wij hebben enkele verschillende stemmen waaruit je alvast kan kiezen.
  6. Wij bespreken vooraf de stijl van de film met jou in de briefing. Wil je een jong publiek aanspreken of wil je liever de zakelijke toer op?
  7. De ideale bedrijfsfilm is de film waar mensen achteraf onder de indruk over zijn en dit gaan verder vertellen. Een bedrijfsfilm moet indruk maken…

 

BEDRIJFSFILMS – PROMOTIEFILMS – RECLAMESPOTS – PRODUCTVIDEO’S – …